Всеки ден, актуалното по магазините...

Актуално
Ръчно правени бижута UNICATO BOUTIQUE

Ръчно правени бижута UNICATO BOUTIQUE


Представяме ви Деница, която се занимава се с изработка на бижута от близо 4 години, която не спира да експериментира с материали, техники, цветове и различни комбинации. Вижте резултата от нейното желание да твори красиви аксесоари и любов към бижутата. Представяме ви моделите на UNICATO BOUTIQUE.

 
Бижуатата UNICATO BOUTIQUE определно са резултат от творчески търсения, страст към бижутата и вдъхновение. Деница сподели с нас, че изработката на аксесоари е нейната страст, защото каквото и да види - интересни мъниста, природни материали, всякакви бижутерски пособия, веднага в главата й се раждат поне 10 идеи за реализация. И така, с много въображение и любов се раждат оригиналните бижута, които предлага.


Моделите, които виждате тя измисля сама, според настроението си, според момента, повода, разбира се доста често прави и по специална поръчка на клиенти. Вдъхновението си черпи от хората,  които я заобикалят и подкрепят. Интересно е, че дори малък детайл от дадена дреха може да провокира Деница да изработи чифт обеци и колие, подходящи за съответния тоалет.Най- голямото й желание е клиентите, които се доверяват на бижутата й да се почувстват специални, защото авторката наистина отделям много внимание и прецизност за всеки в стремежа си да създаде мечтаното бижу. Материалите, с които работи са най - разнообразни, тъй като хората са много различни, старае се да предоставя на всеки нещо по вкуса му. Работи с бижутерска тел, пера, мъниста, текстил, а съвсем скоро може да очаквате и бижута от глина в съчетание с полускъпоценни естествени камъни и още куп различни техники на изработка. Всички модели може да разгледате във Фейсбук страницата: http://www.facebook.com/UnicatoB


[ от 01 май, 2013 ]

Следете ни във Facebook.