Всеки ден, актуалното по магазините...

Актуално
Детски дрешки от магазин "Мишоци"

Детски дрешки от магазин "Мишоци"

Всяка майка иска детето й да изглежда модерно, но и разбира се това да не й струва цяло състояние. Вижте предложенията на онлайн магазина Мишоци, които са добра инвестиция, защото комбинират стил, удобство и достъпна цена. Представяме ви един нов магазин за детски стоки- „Мишоци“.

 

Той е на пазара  от съвсем скоро (от 3 седмици). За сега може да посетите магазина само във Варна, но екипът има амбицията за отваряне на магазини и в други големи градове.

 

Освен дрешки за Вашите любими малки същества, магазинът предлага бебешки пелени и козметика. Дрехите, които ще откриете там са внос от Англия и се отличават с модерен дизайн и високо качество на материите и интересен, свеж дизайн.  Екипът внас различни английски марки- Babaluno, Minoti, Soul&Glory, Funky Diva, George,Mothercare и други. Освен това ще намерите и уникални ръчно изработени детски поздравителни картички.

Научихме, че в най-скоро време екипът  ще започне да предлага и детски обувки.

Може да разгледате дрешките в онлайн: www.детскидрехи.bg , или да посетите лично магазина на адрес: Варна, ул. Добрин Василев 17.

 


[ от 17 април, 2013 ]

Следете ни във Facebook.