Всеки ден, актуалното по магазините...

Актуално
Новата пролетна колекция на Patricia Rado

Новата пролетна колекция на Patricia Rado 

 

В очакване на пролетта вече се озъртаме за модни предложения, които да подчертаят нашата индивидуалност и да внесат в ежедневието ни доза настроение, стил и свежест. Делникът може да бъде по- вълнуващ.


Ето няколко модни предложения от Patricia Rado. 

  

Разглеждайки тези атрактивни стайлинг идеи ставаме част от едно градско приключение, в което жената е грациозна и безупречно красива. Модната линия предлага екстрвагантни модели за деловата дама, която иска да бъде винаги на висота.

 

 

Наслаждаваме се на страхотни сака в актуални кройки, декорации и цветове, закачливи туники и елегантни ризи в различни принтове. В съчетание с красиви, елегантни аксесоари, тези дрехи, които виждаме не са просто модни изкушения, а представляват завършена стайлинг визия за всяка взискателна дама. 

Част от акцентите в колекцията на Patricia Rado, които предващават пролетта да бъде изпълнена с много настроение и стил са флорален и леопардов принт, кокетни панделки, фина дантела, шикозни модели с висока талия. Цветовете, които царстват са наситени, пъстри и такива, които допълнително подчертават женската изтънченост. 

Независимо дали я виждате из градските улици, в парка, или в офиса- жената на Patricia Rado се стреми към безупречност, грация и женственост, които личат от цялостната й визия. Новата колекция на бранда предлага страхотни предложения за изискани дами, които не правят компромис със своята визия и се стремят винаги да изглеждат перфектно. В зависимост от вашите предпочитания, начин на живот, навици, или настроения, марката Patricia Rado може да ви даде това, от което се нуждаете- стилни дрехи, които са комбинация между комфорт и стил. 
[ от 25 февруари, 2013 ]

Следете ни във Facebook.