Всеки ден, актуалното по магазините...

Актуално
Бижута с ципове от Деси Димитрова

Бижута с ципове от Деси Димитрова

 

Макар, че Деси е част от mallplus и бижутата й красят категорията „дизайнери“  в сайта ни, решихме да ви покажем и разкажем за новите й аксесоари. Онова, което до вчера е имало етикет хоби, за нея днес вече е начин на живот. Вижте нейната страст да създава красиви бижута с характер.

Основните материали, с които тя работи са циповете. Харесахме дарбата й да превръща всеки цип от периферен детайл в атрактивен акцент.  На всеки цип тя вдъхва доза живот. С желание, фантазия и усърдие придава причудливи, интересни форми, които могат да бъдат тази закачка от стайлинга ви, нашепващи за индивидуалност.

Ако харесвате нестандартните дизайни, оригиналните модели и бижутата с послание, може би Деси има решение за вас. Тя предлага богата галерия от какви ли не обеци, колиета, брошки… всякакви красоти с ципове във всякакви форми и цветове. Креативният й творчески поглед  сякаш има силата да преобразява всичко до което се докосне. Сякаш може да превърне всеки всекидневен, скучен детайл в атрактивно стайлинг решение.


Освен екстравагантните и невероятно интересни аксесоари от ципове, Деси предлага и изключително женствени, нежни модели, които ще ви пленят с прецизна и фина изработка. Красивите ресни в пъстри цветове са тези акценти, които могат да ви заредят с енергия и да ви дарят усмивка, толкова пъстри и атрактивни, че не може да откъснете поглед от тях.Ако сте почитателка на по- нетрадиционните, дори щури дизайнерски решения, заложете на тези бижута, защото те са дозата ексцентричност, която е нужна, за да се отличим от тълпата. Творенията на Деси Димитрова може да разгледате както в профила й в mallplus: http://mallplus.bg/catalog/designer/2.accessories-by-dessy-dimitrova.html , така и в нейната Facebook страница: http://www.facebook.com/pages/Accessories-by-Dessy-Dimitrova/299024690156540


[ от 04 октомври, 2012 ]

Следете ни във Facebook.